Žďár nad Sázavou doplnil i útočné řady, na soupisce má už 22 hráčů

Tomáš Ludvík | Foto: hokejzr.cz

27. července 2023, 13:40

Adam Bagar

Druholigový Žďár nad Sázavou po příchodu obránce Miroslava Kukly doplnil také ofenzivní řady, útok Plamenů posílili Vojtěch Maštera, Slavomír Kadleček a Tomáš Ludvík. Klub o tom informoval na svém webu.

26letý Maštera se ve Žďáru nad Sázavou objevil už v mládežnických letech, prozatimní seniorskou kariéru však strávil v nedalekém Velkém Meziříčí, za nějž v uplynulé sezoně odehrál 30 zápasů s bilancí šesti branek a tří nahrávek.

„Od Vojty si slibujeme hlavně zvýšení důrazu v předbrankovém prostoru.“

„Od Vojty si slibujeme hlavně zvýšení důrazu v předbrankovém prostoru, kde by mohl být, díky svým parametrům, velice platný,“ říká generální manažer klubu Martin Nečas starší k příchodu vytáhlého forvarda.

O dva roky mladší Kadleček už za Plameny hrál jak v mládeži, tak za seniorský tým. Loni válel v krajské lize v dresu Chotěboře, kde za 24 utkání zapsal hned 62 kanadských bodů za 31 gólů a stejný počet asistencí.

„Věřím, že Slávovi rok v kraji v pozici lídra pomohl a zařadí se u nás mezi útočně opory.“

„Slávu znám také velice dobře z dorostu, když tady hrál s mým synem Martinem. Věřím, že mu rok v kraji v pozici lídra pomohl a zařadí se u nás mezi útočně opory,“ přeje si Nečas.

Také 28letý Ludvík strávil poslední sezonu v Chotěboři a ve 26 utkáních zapsal 37 bodů s bilancí 17+20. S druhou ligou ale má bohaté zkušenosti z předchozích ročníků, kdy hájil barvy Havlíčkova Brodu.

Ludvík se potká v týmu s bratrancem Jaroslavem

„S Tomášem jsme komunikovali už od loňské sezony, kdy za nás začal nastupovat jeho bratranec Jára. Jsme rádi, že jsme se domluvili a bude u nás působit následující sezonu,“ pochvaluje si šéf Plamenů.

Aktuální soupiska SKLH Žďár nad Sázavou

Brankáři:
Jiří Sláma, Lukáš Vít.

Obránci:
Miroslav Kukla, Martin Lojek, Jaroslav Ludvík, Václav Macek, Martin Pleva, Václav Půža.

Útočníci:
Dominik Dušek, Martin Gregar, Tomáš Chlubna, Lukáš Jícha, Slavomír Kadleček, Dan Kotlík, Tomáš Kulhánek, Luboš Kunstmüller, Tomáš Ludvík, Šimon Malenovský, Vojtěch Maštera, Jiří Půhoný, Miroslav Rohlík, Martin Štola.

„Užijte si hokejové MS s Tipsportem! Stačí jen začít, získat 500 Kč zdarma a hrát soutěže o ceny za 33 milionů!“

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz